16 Ağustos 2010 Pazartesi

FRAMBUAZ ÇİLEK SOSLU&HİNDİSTAN CEVİZLİ PUDİNG

MALZEMELER:
  • 1 paket Dr. Oetker hindistan cevizli puding
  • Üstü için:1 paket Dr. Oetker ahududu çilek sos
  • 2,5 bardak süt
  • 5 adet petit beure bisküvi

YAPILIŞI:
  1. Puding süt    ile pişirilir.
  2. Kaselere 1 er bisküvi kırılır.
  3. Üzerine puding eşit olarak dökülür.
  4. Biraz ılınınca ahudu çilek sosu eklenir.
  5. En az 1 saat soğuması beklenir.İsteğe göre Üzerine nane yaprağı ve dondurma ile servis yapılır.

1 yorum:

YEMEK VAKTİ AYLİN dedi ki...

iftar sonrası yenilebilecek hafif lezzetli bir tatlı ellerinize sağlık

 
Hamaratdiva